Ratainfo

Rata on harrastajien käytössä aina aukioloaikojen puitteissa. Vuokra-autoilla järjestettävien yksityistilaisuuksien aikana harrastajien käytössä on puolikas rata tai koko rata yhdessä vuokra-autojen kanssa.

Vuokra-autotoimintaa radalla hoitaa Jyväskylä Karting Center, lisätietoja vuokra-autoista sekä varaustilanteesta saat numerosta 010 6668220. 

Radan pituus1 240  m
Radan leveysmin. 8 m
in-car -video 

 

Sijainti

Rata sijaitsee Laukaan Ruuhimäessä, Mikroradantie 142, risteys Ruuhimäentieltä radalle sijaitsee 1500 m Ysitieltä Ruuhimäentielle kääntymisen jälkeen. 

Huom! Mikäli suunnistat navigaattorin varassa, suosittelemme käyttämään osoitteen sijasta koordinaatteja! SEURAA OPASTEITA!

GPS: 

  • Lat: N 62°14´4.59´´
  • Long: E 26°9´22.48´´

 

 

Harjoituspäivät ja ratamaksut

Ratamaksu kilpailuun kuulumattomilta päiviltä on hinnaston mukainen. Henkilökunnalla on tarvittaessa oikeus jakaa harjoituspäivän aikana autot luokittain -tai muulla tavoin- ryhmiin siten, että radalla kerralla sallittu autojen maksimi määrä ei ylity.

Ratamaksun maksamiseksi radalla tilataan tekstiviestitse maksuohje. Kilpailua edeltävinä päivinä ratamaksu maksetaan alueelle saavuttaessa tai ennakkoon kilpailukohtaisella lomakkeella.

Tarkasta VARAUSTILANNE AINA ENNEN RADALLE SAAPUMISTA! Kun radalla on merkintä "varattu" tarkoittaa se yksityistilaisuutta, tällöin harrastajien käytössä vähintää puolikas rata. Varauskalenteriin tästä.

Moottoreiden käyttäminen ja kaikenlainen ajaminen on ehdottomasti kielletty ennen ympäristöluvan mukaisen ajoajan alkamista.

 

Varikko

Varikkoalueelta (100x100m, asfaltoitu) on varattu kilpailijoille varikkopaikat. Varikkopaikat osoitetaan saapumisjärjestyksessä varikkopäällikön tai henkilökunnan toimesta, voit myös varata paikat ennakkoon, katso kilpailun oma sivu päävalikosta. Asuntoautoille ja -vaunuille on varattu tilaa varikon välittömästä läheisyydestä. Varikkopaikalta tulee löytyä sääntökirjan mukainen sammutin. Varikolla ja asuntovaunualueella on ehdoton hiljaisuus päivittäin klo 23.00 - 7.00. Alueella häiritsevä alkoholin käyttö on kielletty kaikkina aikoina.Kaikkien moottorikäyttöisten ajoneuvojen käyttö varikko- ja majoitusalueella on kielletty. Lisäksi kilpailun aikana on kielletty rullaluistimien, rullalautojen, polkupyörien ja vastaavien käyttö ko. alueilla.

 yleiskartta lt

Tulityöt ja avotulenteko

Tulityöt ja avotulenteko sekä kaasugrillien käyttö on varikkoalueella ehdottomasti kielletty.Kaasugrilliä voidaan käyttää majoitusalueella. Tulityöpaikan osoittaa varikkopäällikkö tai henkilökunta.

 


Sähkö

Varikkosähköä on saatavilla rajoituksetta varikkoalueelta. Mukaan on hyvä varata jatkojohtokela.

 

Sauna ja suihkut

Kilpailutapahtumien aikaan sauna on käytössä iltaisin. Lisäksi alueella majoittuvien käytössä on suihkutila aamuisin. Aikataulun löydät ilmoitustaululta ja saunan ovelta.

 

WC:t ja juomavesi

Juomavettä on saatavilla huoltorakennuksen edestä (porakaivovesi) WC-tiloja löydät huoltorakennuksesta sekä varikon päätien varrelta.

 

Kahvio

Radan kahvio palvelee kilpailuitapahtumissa kaikkina päivinä. Kilpailupäivinä kahviosta on saatavilla vähintään keittolounas. Harjoituspäivinä kahvio palvelee pääsääntöisesti keskiviikosta lauantaihin.

 

Jätehuolto

Autokunnat ovat velvollisia huolehtimaan oman varikko- ja majoitusalueensa siisteydestä. Kahviosta saa tarvittaessa roskapusseja sekä jätesäkkejä. Jätteet tulee toimittaa niille varatuille paikoille. Kilpailujen jälkeen kaikki roskat eivät välttämättä mahdu alueelle varattuihin jäteastioihin jolloin ne täytyy jättää jätesäkissä astioiden viereen.Käytetyille voiteluaineille on varattu säiliöt, samoin öljyiselle jätteelle (huom! tyhjä öljypurkki on sekajätettä). Jätepiste sijaitsee vaakakatoksen vieressä.Muiden ongelmajätteiden oikeasta hävittämisestä voi kysyä henkilökunnalta.Siivoamattomista varikko- ja majoituspaikoista autokuntaa voidaan laskuttaa jälkikäteen!

 

Lähimmät palvelut

 

 

 

Karting varaosat ja tarvikkeet

Jyväskylä Karting Center Oy. Myymälä radalla. Varaosia voi kysyä radan henkilökunnalta. Harjoituspäivinä myymälä avoinna pääsääntöisesti keskiviikosta lauantaihin.

 

Lääkäripäivystys

Laukaan terveyskeskuksessa arkisin ja viikonloppuisin klo 08.00 - 20.00. Päivystyksen puhelinnumero on 014-2678562.
Yöpäivystys klo 20.00 - 8.00 Keski-Suomen keskussairaalassa puh. (014) 269 1828.
Keskitetty yöpäivystys on tarkoitettu välitöntä sairaanhoitoa tarvitseville potilaille, jotka eivät pysty odottamaan aamuun.

 

Apteekki

Lievestuoreen keskustassa, Liepeentie 9, puh. 020 719 9440

http://www.lievestuoreenapteekki.fi/

 

Päivittäistavarakauppa

Laukaan Säästömarket, Kelkkamäentie 277 (9-tien risteys), avoinna joka päivä klo 9-21.

(24h) ABC Vaajakoski, 9-tietä Jyväskylän suuntaan n.15km

 

Huoltoasema

(24h) Shell Laukaa Lievestuore, Liepeentie 2 A 41400 Lievestuore

(24h) ABC Vaajakoski, 9-tietä Jyväskylän suuntaan n.15km

(Kylmäasema) Seo Laukaa Lievestuore, Kelkkamäentie 277 (9-tien risteys)

(kylmäasema) Teboil, Laukaanhovin pihassa (9-tien risteys)

 

 

24h-huoltoasema

9-tietä Jyväskylän suuntaan n.15km. ABC Vaajakoski. Aseman yhteydessä päivittäistavarakauppa.

 

Autokorjaamo

Hovin autokorjaamo, Ruuhimäentie 1, 41400 Lievestuore, Puhelin: 046-6447066

 

Henkilökunnan yhteystiedot

Henkilökunta on paikalla harjoituspäivinä pääsääntöisesti keskiviikosta lauantaihin ja kilpailupäivinä. Muina aikoina saat henkilökuntaan yhteyden soittamalla 010 666 8221 (Kilpailu viikolla to-su 24h/vrk).

 


Yhteystiedot

 
Postiosoite:Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski
Puhelin radalle:010 666 8221
E-mail:

tony.haverinen@jklkarting.fi

Varaustiedustelut:010 666 8220
  

Ratayhtiön hallitus

 
Pj. Tony Haverinen, 010 6668 224